Neel Burton & James Flewellen

Vin og blindsmaking

Utgivelsesdato: 01.11.2018

ISBN: 9788293441120
434 sider
Heftet
Utgivelsesår: 2018  
Oversetter: Karen Lykke Syse

«Dette er den grundigste og beste vinboken jeg har lest så langt. Den tar for seg det vesentligste innen vin, druer og distrikter. Den går i dybden, men på en oversiktlig og forståelig måte slik at det engasjerer leseren. Denne boken vil alle fra nybegynnere til de erfarne entusiastene ha stor nytte og glede av.»

– Kristian Gahre, formann i Norske Vinklubbers Forbund

VINNER AV BEST IN THE WORLD GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARD

Hva er det som gjør en vin unik og forskjellig fra liknende viner? Hvorfor og hvordan smaker en Pauillac fra Bordeaux annerledes enn en Pomerol fra samme område? Hvordan skille en Mosel-riesling fra viner laget på samme drue fra Rheingau eller Nahe eller Alsace eller Østerrike eller Australia?

Vin og blindsmaking gir et enkelt, men robust rammeverk for å kunne analysere viner på objektivt vis. Boken er skrevet for alle kunnskapstørste folk som elsker vin. Dette er en konsis håndbok i blindsmaking som går i dybden på stoffet, og samtidig en oppslagsbok som lett kan tas med på vinsmakinger og vinturer.